Beach 2010?

Fan, vakna upp imorse och kolla mig i spegeln och tänkte, "Vafan ska det bli av dig?"
Jag gjorde ett test imorse och det stog att jag var nästan farligt överviktig, tycker inte att jag är så tjock men det är ju tydligen inte hälsosamt att väga så mycket.

Nä, nu tror jag att jag ska börja ta träningen på allvar och kanske typ sköta min kost -.-




För er som inte vet hur jag ser ut så ser det ut någonting sånt här när jag varit vaken i sisådär 10min

LAC

Hej trogna läsare (Carl Danielsson). Idag har det varit en såndär dag som är jävligt impulsiv.

Det börja med att Alex Sverin hämtar mig efter en tressig morgon då jag plockat ihop allt och göra min fakade gogglebränna :D

asså skräpmat is the shit.. 4 mål bajs har jag käkat! jag har åkt snowblades och fotograferat lite, men det är så jävla trist att fota på glysis då det aldrig är riktgit bra väder sen äre liksom lite mer flum och tråkig miljö men skit i gävlaglysis.. kan ju säga att höjdpunkten var ju att se Hultis dansa på is och hennes små punglor :D dock vare ju jävligt tråkigt att KLARA WESTLING inte dök upp då vi skulle uppträda så veronica överraskade och körde med mig och vi tog publiken med storm.
 
 BTW nu när jag kollar på monster vs aliens så kan jag inte komma på någonting sexigare än när en kvinna växer och blir jättestor så trosan spicker och snärtar än i ansiktet.

Fest blev det, efter att ha hittat ett gäng trevliga öl i ett dike så bar det av till starkjocke och hade lite trevligt.. började med ett korvfest men efter inte så lång tid så hittade vi lite tjejer där med.

Killar tänker på sex var 7e sekund.. Saralena gör det nonstop

Men vafan! jag har kollat statistiken då jag inte skrivit någonting och det är bara Carls som läst någonting :D hihihihi nu ska jag lägga mig i min perfekt städade säng och kolla på Monsters Vs Aliens :)


Saralena?! Will you be my valentine?


RSS 2.0