BDB FOKUS!!!!

JAG SKA VARA MED I FOKUS!! DET ÄR FUCKING AWESOME!!

Ensam jävel

Idag har jag haft en sånhär "HATARANDOMSFÖRDEKOLLARPÅMIGBARAFÖRATTJAGHARTRETIMMARSHÅL" dag, pisstråkigt.
Även att alla i min klass hade lektion förutom spännbögarna Johan och Robelirobban som var på hak och lyfte skrot (bokstavligt talat).
Men när man sitter där i korridorn och kollar på några avsnitt utav south park och ser enbart ensam ut..

Liksom de som går förbi lär ju se mig som en sådär "ENSAMMOBBADJÄVELSOMÄRFÖRDÅLIGFÖRSÄLLSKAP" och jag började leka in mig i rollen lite..

Ett tag satt jag på toaletten och tänkte att nu kommer ingen behöva tänka så om mig men då kom jag på att snart kommer säkrt ett städtant så jag gick ut igen. Sen träffa jag Greken i min klass som ville käka och jag tänkte vafan, jag är ju redan mobbad så jag följde med.

Då sätter han sig med resten av klassen som jag inte heller känner så bra för att prata. så jag satt och smsade så det inte skulle bli så tråkigt.. JO FÖRESTEN!! till er som är "ENSAMMOBBADJÄVELSOMÄRFÖRDÅLIGFÖRSÄLLSKAP" kan jag tipsa om att sätt dig med en random grupp i matsalen så ser du inte så mobbad ut..
Vilket fall när jag satt där i matsalen och kände mig lite mobbad och kollade på alla som gick förbi så var det jättenär att jag skrek BOOOOOOOOOOOOOBS till en tjej med schysta rattar, men jag sket i det för då skulle min cover spricka.

Jo föresten så ska jag klippa mig



Fortsatt konstigheter

De där med att vara trött på morgonen är ju askonstigt.
Veckarklickan ringer och jag på fullt allvar tror att det är någon som skickar något fylle sms, jag försöker läsa det men jag kan inte sluta kolla i kors så jag lägger ner mobilen och vaknar till lite mer och inser att det inte är något sms.

Detta hände mig 2 gånger i morse.

Även att jag brukar inbilda mig att jag ser svarta ninjas i ögonvrån.. jag brukar inte fråga folk om dom noterar de för jag är rädd för att de ska tro att jag är annorlunda.

BTW så har jag världens goaste alarmsignal! Den heter B437 B0iz - Mic Checkj och det är jag, Ivar och Carl som är bandmedlemmarna så länge, kan skicka låten på msn till den som önskar den.. kommer säkert fixa så ni kan lyssna på den via någon länk bara..





Mikemadness videoblogg nr 1 "Festnatten"




Creds till Carl Danielsson som bidrar med kameradon och goda instressen att filma kvällen.
Tack till Lars och ni andra som var me.. De var kul!

Tuffa tider..

Dag 1

Superglad för att nu äre på gång, meddelar alla om att de är på väg hit.

Dag 3

Tänker inte så mycket på att de är på väg och fokuserar på andra saker som och är kul.

Dag 6

Börjar bli nyfiken och håller utkik varje dag om de kommit och man börjar se ett leende på läpparna.

Dag 9

Dagarna går och det är besvikelse för varje dag som dom inte kommer:

Dag  fjorton

mitt tangentbord börjar bli kontigt; jag kan inte skriva stora bokstäver eller siffror; sjukt störande; iallafall så börjar hoppet sina; jag känner mig lite besviken::

kommer mina radiosändare/mottagare någonsin komma?

RSS 2.0